Мощен инструмент за добри търговци

Всичко необходимо за създаване, разтеж и управление на Вашия бизнес e OpenCart. Над 342 000 успешни предприемачи разчитат на opencart за своя онлайн магазин


layout styles

Защо да изберете OpenCart?

OpenCart е една от най-добрите open-source платформи за електронна търговия. OpenCart е мощен софтуер с изключителна техническа характеристика и богата гама функции с които лесно ще развивате и разширявате обсега на Вашият бизнес.

Системата позволява лесно да се интегрират услуги на трети страни: платежни шлюзове, методи за доставка, социални медии, маркетинг, счетоводство, отчитане, продажби, както и езикови пакети.

Афилиейт маркетинг

OpenCart се предлага с вградена партньорска система, където афилиати могат да популяризират конкретни продукти и да получават пари за това.

Отчети за продажбите

OpenCart Ви предлага отчет за продажбите, разгледани продукти и др.

Периодични плащания

Абонаментни плащания, С тази функция ще имате по-голям контрол върху начина, по който клиентите се таксуват за продукти или услуги.

Разширения на OpenCart

OpenCart е базирана на модули система, която позволява лесно да разширят функционалностите според нуждите на всеки търговец.

SEO

На разположение е и вградена система за seo оптимизация на Вашия онлайн магазин.

Маркетинг

Няма нужда от скъпи добавки. Маркетинг модула в таблото за управление на OpenCart Ви позволява да създавате и проследявате маркетингови кампании.

Оптимизиран за всяка резолюция

Вашият сайт ще изглежда страхотно независимо от устройството. Телефон, таблет, десктоп или голям екран със сигурност ще направите впечатление...

Избирайки OpenCart като eCommerce платформа, на която да разработим Вашия онлайн магазин, Вие избирате опитен екип, стабилна платформа, сигурност, поддръжка, приятен интерфейс и лесни възможности за разрастване на биснеса.

Нашите обучени сътрудници знаят как да използват силните страни на OpenCart, и адекватно ще внедрят и конфигурират платформата.

А Вие, просто продавате!

style switcher

А Вие искате ли успешен печеливш онлайн магазин?

AnDSEO ГАРАНТИРА ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ ДОВОЛНИ.