Нашите Услуги

Решения за Вашия Бизнес
You are here:

Изработка на онлайн магазин

Препоръчваме на нашите клиенти да използват OpenCart

Защо OpenCart? Opencart много мощна и лесна система за управление на съдържанието. Несъмнено в световен мащаб, OpenCart е най-предпочитаната и най-използваната система и това не е случайно.

Фирмен Уеб Сайт

Динамични и креативни уеб сайтове.

Изработка фирмен уеб сайт, блог, портфолио, каталог или личен уеб сайт. Ние ще подредим Вашите фантазии и идеи, ще ги съберем в креативен дизайн и ще ги пренесем  върху браузъра.

Графичен дизайн

Вижте нашите решения за Вашата бизнес идентичност.

Логото е Вашата бизнес идентичност, с него ще запомнят Вас, и Вашата работа. Не подценявайте силата на доброто лого. Банерите ще накарат сайта Ви да заблести, докато промотирате ключовите елементи на Вашият продукт или услуга.

SEO

Оптимизация и развитие

Оптимизацията за търсачки е ключов елемент в развитието на онлайн бизнеса. Правилно прилаганите техники за оптимизация ще подобрят класирането на сайта и ще се сдобиете с повече безплатен трафик.

Копирайтинг

Съдържание, маркетингови послания и продуктови описания.

Как да постигнем баланс между писането за търсачки и писането за потребителите, и защо е толкова важно да се набляга на качественото съдържание?

Поддръжка

Кои Ваши проблеми ще решаваме?

Промени в сайта, добавяне на нови страници банери и др. Конфигуриране на функциите в сайта, добавяне на нови езици, методи за плащане, методи за доставки и др. Актуализации на сайта, защита от хакерски атаки, отстраняваме на проблеми и др.