Професионални текстове на bg и en

Как може да се постигне баланс между писането за търсачките и писането за потребителите, и защо е толкова важно да се набляга на качественото съдържание? AnDSEO ще Ви даде правилните отговори


layout styles

Копирайтинг – защо е важен за оптимизацията на сайта?

Първо, защото посетителят иска да прочете нещо интересно, да намери решението на своя проблем, а вие искате да му предложите нещо, което да провокира желанието му да остане на сайта, да „порови“ из страниците му и да се възползва от предлаганите стоки и/или услуги.

И второ, защото търсачките много харесват качественото съдържание. Да, ботовете са доста интелигентни и разбират кога нещо е написано, за да се вместят ключовите думи и кога става дума за наистина информативен текст. Със спазването на тази стъпка от плана за SEO оптимизация получавате шанс за положителен рейтинг, добра репутация и издигане в класацията на търсачките.

Така че, стимули за качествено съдържание има. А как да го напишете? Не всеки разполага с времето, уменията и желанието да се занимава с писане на текстове всеки ден, защото не е достатъчно информацията да се обновява от време на време – това трябва да става редовно и с постоянство.

Точно тук идват копирайтърите и техните умения да създават подходящи текстове за блог постове, статии по правилата за SEO оптимизация, описания на продукти, рекламни публикации и много други.


Имали смисъл да инвестирате в качествен копирайтинг?

Копирайтингът е създаването на текстове/статии, които целят оптимизиране на трафика към сайта, осигуряване на приятно изживяване и стимул върху потребителя за действие. Особено голям дял в писането на текстове за уеб заема SEO копирайтингът. Това е деликатна комбинация между информативен, подходящо написан текст, в който са вложени точното количество ключови думи и фрази по подходящ начин, за да се получи лесен за четене материал и стимул за изкачване в класацията. Или иначе казано – оптимизиран текст за търсачките и посетителите на сайта! С качественото съдържание се осигурява постоянен трафик, а също така се спазват и техниките за SEO оптимизация.

style switcher

Създаваме професионални статии описания сценарии за уеб сайтове, реклами и др.

ГАРАНТИРАМЕ ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ ДОВОЛНИ ОТ НАШАТА РАБОТА.